STÍLUSVIADAL

Találkozzunk május 26-án a Kaposvár Plazában!

Kövesd az eseményeket a Facebookon és a Youtube csatornánkon!
Oszd meg oldalunkat ismerőseiddel is.

MIRŐL SZÓL A STÍLUSVIADAL

 

Május 26-án három páros ruhatárát felfrissíti Frank Patrícia a Kaposvár Plaza kínálatából!

A Stílusviadalon három párost egy személyi stylist látja el jó tanácsokkal, valamint sminkesből és fodrászból álló csapata új külsőt kölcsönöz a játékosoknak.

A versenyzőket Frank Patrícia személyi stylist, valamint fodrász és sminkes segíti a minél lenyűgözőbb átalakulás, a személyiségüknek megfelelő harmonikus megjelenés kialakításában. Hogy a stílustanácsadás és shoppingolás még nagyobb élmény legyen, a játékosok párban vehetnek részt a versenyen. Jelentkezni lehet baráttal, barátnővel, vagy családtaggal. Patrícia pedig minden párossal három órát tölt majd el. Jelentkezni a Kaposvár Plaza Facebook oldalán közzétett felhívás alatt, kommentben lehet a megadott határidőn belül. A hozzászólásban a jelentkezőnek meg kell jelölnie párját, valamint egy rövid indoklást kell adniuk, miért szeretnének részt venni a viadalon. A versenyzőkről az átalakulás előtt és után fotósorozat készül, a verseny végén pedig a képekre voksolva a Kaposvár Plaza közönsége szavazhatja meg a legjobb „átalakulókat”. A győztes páros mozijegyet és fejenként 10.000 Ft értékű utalványt kap jutalmul.

A Stílusviadal további részleteiről a Kaposvár Plaza Facebook oldalán illetve a Kaposvár Plaza weboldalán megadott elérhetőségeken lehet érdeklődni.

A „STÍLUSVIADAL A KAPOSVÁR PLAZÁBAN” MENETE, RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

 

A rendezvény rövid leírása

A 2018. május 26-án megrendezésre kerülő „Stílusviadal a Kaposvár Plazában” elnevezésű rendezvény keretében (a továbbiakban: „Rendezvény”) (helyszín: Kaposvár Plaza, cím: 7400 Kaposvár
Berzsenyi D. u 1-3.), a sorsolással kiválasztott három, kétfős páros tagjaival személyes beszélgetést követően stylist, fodrász és sminkes foglalkozik 3 órán keresztül, és átalakítja őket a beszélgetésben elhangzottak alapján. Ezt követően közönségszavazással kiválasztásra kerül egy győztes páros, amelynek tagjai nyereményben részesülnek. A rendezvényről kép- és videofelvétel készül, mellyel a Kaposvár Plaza illetékesei (továbbiakban: „Szervezők”) marketingtevékenységet végeznek a Rendezvény után.

A Rendezvény részletei

A Rendezvényre a felhívás közzétételétől kezdve május 20. (vasárnap) éjfélig lehet jelentkezni.

A beérkezett jelentkezők közül a szervezők három párost sorsolnak ki, akik részt vehetnek az „átalakításon”. Az „átalakításra” május 26-án, szombaton napközben kerül sor, a kisorsolt párosokkal egyeztetett 3 órás időtartamokban. A Szervezők a kiválasztott versenyzőkkel a Facebook felületén kommunikálnak.

Szavazni a versenyzőkre a „Stílusviadal” honlapján közzétett képeken lehet, a képek közzétételétől kezdve június 17-ig.

A győzteseket a szavazás lezárása után a Szervezők a Facebook felületén értesítik. A nyeremények személyesen a Kaposvár Plaza épületén belül, előre egyeztetett időpontban lehet átvenni.

A Jelentkezés részletei

Jelentkezni a Kaposvár Plaza Facebook oldalán közzétett bejegyzés alatt, kommentben lehet a megadott határidőn belül. A Rendezvényre 18 év feletti természetes személyek jelentkezhetnek, akik rendelkeznek saját Facebook fiókkal. A hozzászólásban a jelentkezőnek meg kell jelölniük (játékostársuk adatlapjának belinkelésével), hogy kivel szeretnének részt venni a rendezvényen, és rövid indoklást kell adniuk, miért ők a legalkalmasabbak a versenyre. A sorsolást követően az adott nyertesnek 24 órán belül fel kell vennie a kapcsolatot a Plaza illetékeseivel, különben a Szervezők fenntartják a jogot új nyertesek kisorsolására. A kapcsolatfelvételt követően sor kerül az időpont egyeztetésére, és a részvétel visszaigazolására.

A résztvevők a részvétel visszaigazolásával elfogadják, hogy a Rendezvényen és a Rendezvény után kép- és videofelvétel készüljön róluk, amelyet a Szervezők a Rendezvényhez kapcsolódó marketinganyagokon felhasználhatnak.

A kisorsolt és részvételről visszaigazolást küldő versenyzők a visszaigazolás megküldésével elfogadják, hogy a részvételt legkésőbb a verseny napját megelőző 48 óráig mondhatják le, ellenkező esetben 50.000,- Ft-ot, azaz ötvenezer forintot, mint a lemondás okozta plusz költségekből eredő díjat köteles a Szervezők részére megfizetni.

A szavazás részletei

A szavazást a Szervezők a „Stílusviadal” online felületén (kaposvarplaza.stilulsviadal.hu) bonyolítják le. A párosok tagjairól a „Stílusviadal” oldalán a Szervezők közzétesznek egy „átalakítás” előtti és utáni állapotot ábrázoló fotót, melyre szavazatokat lehet leadni. Egy szavazó egy fotóra csak egyszer szavazhat. Egy szavazó egy IP-címről csak egyszer szavazhat.

Győztesnek a Szervezők, a párosok tagjainak önálló képeire leadott szavazatok összeadásával, a legtöbb szavazatot kapó párost hirdetik ki a szavazási határidő lejárta után. A győztesekkel a Szervezők a Facebookon veszik fel a kapcsolatot.

Nyeremények

A kisorsolt párosok nyereménye egy 3 órás „átalakítás” és az „átalakítás” után fotósorozat készítése. Minden versenyző megkapja a fotózáson róla készült képek digitális változatát privát felhasználásra. A versenyzők, a stylisttal közösen kiválasztott ruhadarabokat és kiegészítőket a fotózás végéig viselhetik, utána, amennyiben nem kívánják megvásárolni azokat, vissza kell szolgáltatniuk az üzleteknek.

Fődíj:

A közönségszavazáson a legtöbb szavazatot kapott kettős egy páros mozijegyet kap, melyet a Kaposvár Plaza területén található moziban válthatnak be. Ezen kívül a győztes páros tagjai fejenként egy 10.000 (tízezer) forintos vásárlási utalványban részesülnek, melyet a Kaposvár Plaza területén található meghatározott üzletekben beválthatnak. A vásárlási utalvány teljes összegét egy üzletben kell felhasználni, az összeg üzletek közt nem megosztható, illetve visszajáró nem kérhető.

Adatkezelés

A kiválasztott játékosok tudomásul veszik, hogy a Rendezvényről kép- és filmfelvétel készül, amelyet a Szervezők a Rendezvény – akár utólagos – kommunikációjával kapcsolatban felhasználnak. Kép- és filmfelvétel esetén külön nyilatkozat aláírására kerül sor a rögzítési és felhasználási módok engedélyezéséről.

A játékosok engedélyezik, hogy a Rendezvény szervezése és eredményes lebonyolítása céljából a személyes adatait a szervezők az információs és önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben foglaltaknak megfelelően kezeljék, tárolják, feldolgozzák. A játékosok hozzájárulnak, hogy nevük megjelenjen a Kaposvár Plaza Facebook- és weboldalán, illetve a Stílusviadal felületein.

A játékosok kijelentik, hogy a versenyen való részvétel feltételeit megismerték, elfogadták azokat, a szavazáshoz illetve a nyeremény átadásához kapcsolódó adatkezelés célját megértették, és minderre tekintettel megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy az általuk a részvételhez megadott személyes adatokat a Szervezők a verseny lebonyolításához és a nyertesként való elismeréshez, nyereményátadás céljából és az ehhez kapcsolódó panaszok, hatósági eljárások miatti szükséges mértékben nyilvántartsák, kezeljék, tárolják és feldolgozzák.

A játékosok bármikor tájékoztatást kérhetnek adataik kezeléséről, és kérhetik azok helyesbítését. Abban az esetben, ha a játékosok a verseny lezárulta után a továbbiakban az adataik kezeléséhez nem kívánnak hozzájárulni, írásban bármikor korlátozás nélkül és ingyenesen kérheti adatai törlését. A személyes adatok harmadik félnek – a fentiek kivételével és céljával – nem kerülnek átadásra.

Információk, elérhetőségek

A rendezvénnyel kapcsolatban a Kaposvár Plaza Facebook oldalán, a “Stílusviadal” weboldalán illetve a Kaposvár Plaza weboldalán megadott elérhetőségeken lehet érdeklődni.